17 Şubat 2015 Salı

Dönüşüm Değişim Çalışmaları

 
      Biz çok meşrubat tüketen bir aileyiz hani o malum gazlı olanından. Çok zararlı biliyorum ama bir türlü vazgeçemiyorum umarım Eylül hiç içmez. Gelelim yaptığım değişim çalışmasına... Promosyon olarak verilen bardak,tabak ,tepsi gibi şeyleri pek sevmiyorum. Düşündüm ne yapabilirim diye sonunda aklıma coca colanın verdiği tepsiyi boyayıp yenilemek geldi. Hem kayın validemin hem de bizim evdeki tepsiyi boyayıp biraz süsledim umarım sizede fikir olur ve mutfağınıza yeni bir nefes gelir ne dersiniz?
       Kendi tepsimi çekememiştim kayınvalidemin tepsisiyle çok benzerdi benimki de o da kırmızı zemindeydi tabi ki. Tepsileri 3 kat akrilik boya ile boyadım kuruyunca üstüne dekupaj kağıdı yapıştırdım. Vernikleme işi daha bitmedi ama 2 kat daha vernik uygulayıp tamamlayacağım. Artık sırada promosyon bardaklar var beklemede kalın ;) :)







12 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ben bu işlerden hiç anlamasam da büyük bir hayranlık duyuyorum :) Bayıldım ya ne güzel olmuş :) ellerinize sağlık kıskandım valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun bence denemelisiniz çok rahatlatıcı :)

      Sil
    2. Kesinlikle zaman durumunu ayarlayip bu anlamadigim ama merak ettigim olayin kursuna gidip ogrenicem ;)) muthissiniz ;)

      Sil
    3. Cooook sağolun utandim.... zaman kisaysa kursa gerek yok youtube sağolsun ;)

      Sil
  3. Güzel bir değişim olmuş elin
    Ze sağlık

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canım seni bloğumda başlattığım 8 Mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet ediyorum katılırsan çoook sevinirim bloğuma beklerim sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok isterdim ama bebekle pek dışarı çıkamıyorum zamanında ulaştıramam sonra üzülürüm çok isterdim ama başka sefere inş yinede duyurucam size iyi eğlenceler

      Sil