30 Kasım 2014 Pazar

Bir Eylül Masalı


   Çocuğum olmadan önce çocuk sevgisini anladığımı sanıyordum ta ki Allah'ın bize verdiği meleği kucağıma alıp kokusunu içime çekinceye kadar... Öyle büyülü ve aşk dolu bir sevgiymiş ki çocuklara bayılan ben bile bu sevgiyi tahmin edememiştim.
    Hamileliğimi öğrenmem çok özel bir zamana denk geldi. Evlilik yıldönümümüze 2 gün kala öğrenince , içimde saklamam zor olsa da dayanıp evlilik yıldönümüzde eşime hediye vermek istedim. Evlilik yıldönümümüzü kutlamak için Ayvalık'a gitmiştik akşam yemeğinde eşime verdiğim hediye karşındaki mutluluğu o yüz ifadesini asla unutamam... Tabi birde hayatımda verebileceğim en güzel hediye tam zamanına denk geldiği için çok şanslıydım :) .
    Hamileliğim başından beri sıkıntılı geçmişti. Aşırı bir mide bulantısı,düşük ve sonrasında erken doğum riski... Evde yatmak dışarı çıkamamak çok zordu ailelerimiz sağolsunlar çok yardımcı oldular. Tabi Tostik'in payını da unutmamak lazım.


Tostik her zaman gelir karnıma yatardı ve Eylül'de içeriden tepki verirdi. Şuan da Tostik ne zaman yanına gelse Eylül çok mutlu oluyor.


Hamileliğimin son ayında gezemediğim ayların acısını bol bol yürüyüş yaparak çıkardım.


Her zaman kızımın ikramlıklarını kendim hazırlamak istemiştim şükür ki Göksu'm sağolsun sayesinde harika şeyler hazırlayıp ve özenle paketledik... 


Bütün ikramlıklarımızda el emeğimin olması beni çok mutlu ediyor. İyi ki hazır almak yerine kendim dokunuşlar yapmışım. Üstünde eşimle resmimiz olan şekerleri arkadaşım doğum hediyesi olarak yaptırmış gerçekten bayıldık.


Doğum yaptığım gün bir kaç kez yanlış alarmla hastaneye gittik ama elimiz boş döndük bu da o günden elimizde güzel bir hatıra kalmış oldu.


O kadar yorgunluktan sonra ertesi gün doğum yapmam kaçınılmaz oldu tabiki :) . Şükürler olsun ki 3 saat süren bir doğumla 1 Mayıs saat 00,12 de minik meleğimize kavuştuk. Eşimde bu mükemmel ana tanık oldu ve mayıs ayında bir Eylül mucizesine tanık olduk.


Kızım gözleri açık bir halde etrafı inceleyerek doğdu. Hatta doktorumuz bile bu baya bakıyor diye şaşırdı. Zaten o gün bu gündür gözlerini kapatmıyor. İlk yanıma koyduklarında inanamadım ki hala da benim çocuğum mu diye inanamıyorum bazen. 



Allah isteyen herkese bu sevgiyi tattırsın. Bu mükemmel duygu,o cennet koku... Allah kimseyi evladından ayırmasın.


Minik çekirdek ailemizle uzun,mutlu ve sağlıklı yıllarımız olur inşallah.


Mutlu haftalarınız olsun  :)


4 yorum:

  1. Maşallah oğlunuzda kızınızda çok tatlı :) Allah uzun sağlıklı bi ömür versin hepinize :)

    YanıtlaSil
  2. Sağlıkla mutlulukla büyüsün Eylül bebek. Bizde Eylül Masal'ımızı bekliyoruz :')

    gozdeanne.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler inş sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız adıyla büyüsün kuzucuk ama dikkat Eylüller çok cadı oluyor hazır olun :) :) :)

      Sil