20 Kasım 2014 Perşembe

Biri Hobi mi Dedi ?



     Evde oturup sadece bebekle ilgilenince hele ki bizim kızımız gibi huysuz bir minik olunca iyice sıkılmıştım. Geçenlerde kanalları dolaşırken Derya Baykal'ın programına denk geldim. Oldum olası boyama, biçme,dikme işlerine merakım vardır. Programda bayanlar kah cam boyama , kah ahşap boyama , örgü , dikiş ordan oraya bir sürü iş yaptılar benim kanımda onları gördükçe iyice kaynadı. Ertesi gün Eylül'ü taktım önüme çıktım yollara kendimi hobi dükkanında buldum. Deli gibi ne gördüysem aldım. Eve nasıl taşıdığımı bilmiyorum bile o kadar gözüm dönmüş :) o gece hemen anneme gittim. Anneme gittim ki rahat rahat boyama yapabileyim diye :) tabi yaptığım işler amatörlükte zirvede biliyorum ama bir yerden başlamak lazım. Zaten evde ne varsa boyamak istiyorum resmen :) . Çok ama çok zevk alarak boyadım objelerimi umarım beğenmişsinizdir. İyi seyirler...

Bu şişe bir içecek şişesi bittikten sonra atmaya kıyamadım ve kızım için su şişesi olarak boyayıp bir minnak resmi yapıştırdım. Kızım biraz daha büyüdüğünde eminim ki çok sevecek :)




Bu da kendim için yaptığım sade ve şık tepsim.




Bunu da canım ablama yaptım. Elti demek istemiyorum çünkü gerçekten ablam gibi severim kendisini. Mutfağına uyumlu renklerde yapmaya çalıştım. Güle güle kullansın.



Bu fanusu cam olarak çok severek almıştım. Cupcake ve pembeye olan aşkımla kek fanusunu süslemek istedim.





Ne zamandır bir anahtarlık almak istiyordum bunu görünce kendim boyayıp asmak istedim.




Melekleri hep sevmişimdir o yüzden melek kullanmayı tercih ettim.



4 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş canım süper gidiyorsun minik bıdığın yandaki resmine bayıldım...

    YanıtlaSil