26 Kasım 2014 Çarşamba

Eylül'ün Odası

 


     Her zaman bir kızım olsun isterdim,küçüklüğümden beri... Şükürler olsun ki ilk evladım kız oldu. Kız bebek bir farklı oluyor bence anne için odası,kıyafetleri tokaları,oyuncakları...Anne kendine küçük bir evcilik oyunu oynuyor gibi :). Hamileliğimin ilk günlerinden beri kız mı olacak erkek mi merak edip dururdum cinsiyetini öğrenene kadar meraktan bitap düştüm desem yeridir :) Büyük günde eşim ve ailelerimiz hep beraber bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde göstermeyecek diye çok korkmuştum ama kızımız bize acıdı ve kendini gösterdi. Eşimde bende kızımız olmasını istiyorduk ve öyle de oldu :) Gerçi eşim evlendiğimizden beri kızımız olacağını söylüyordu ve de yanılmadı.
     Cinsiyeti öğrenir öğrenmez hemen İnegöl'e bebek mobilyası bakmaya gittik. Aklımda pembeli bir mobilya varken beyaz bir takım alıp geri döndük. Dedemiz ve babaannemiz sağolsunlar ne istediysek onu aldı kızımıza. Biz sonradan büyüyebilen bir beşik ve genç kızken de zevkle kullanacağını ümit ettiğimiz kocaman bir dolap aldık. Alırken içime çok sindi kurulum yapılınca da ne kadar doğru bir karar verdiğimizi tekrar anladım. İnegöl'de hem kız hem de erkek bebekler için çok orijinal ve kaliteli ürünler var gerçekten. Eğer piyasaya göre en iyi kalitede hem de uygun fiyatlara mobilya almak isterseniz kesinlikle tavsiye ederim. Ben gezerken çok beğendim gerçekten bütün mobilyaları. Biz ev eşyalarımızı da İnegöl'den almıştık ve gayet memnunuz.
        İşte bu da benim minik kızımın beyaz pembe odası :)










4 yorum:

  1. Mutluluğunuz daim olsun. Minik Eylül sağlıklı ve çoook güzel bir yaşam geçirsin. Odası çok şirin:))

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok güzel hayırlı olsun. Güle güle kullansın Eylülcük, gülerek büyüsün. Zaman hızlı geçiyor. Her anın tadını çıkararak yaşayın kızınızla. Genç kız olduğu zaman ne çabuk büyüdü deyip küçük hallerini özliceksiniz. :) Ben o günleri özlüyorum mesela.:)
    Kızlar büyüyünce anneye arkadaş oluyorlar.
    Mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Hemen büyüsün istiyorum ama hemde büyümesin istiyorum öyle tuhaf ki gerçekten her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum kızımla beraber :) büyüyünce de yapacağımız alışverişleri,yemekleri, pastaları kısacası herşeyi dört gözle bekliyorum :)

      Sil