2 Mart 2015 Pazartesi

Ne yaptın sen Asuman?

   Harika bir haftasonundan sonra herkese merhaba... Haftaya çoooook enerjik başladım. Haftasonu eşim işleri dolayısı ile İstanbula geçecekti bizde takıldık peşine düştük yollara. Anne babalarımız hariç bütün akrabalarımız İstanbulda yaşıyor bizde İstanbul'da okumuştuk ,bu yüzden İstanbul bizim için daha farklıdır ( Tabi trafiği aradan çıkarınca. :) ).
  İstanbulda öğrendik ki bizim kız yabancıları hiç sevmiyormuş. Kalmaya gittiğimiz anneannem ve teyzem ilk başta oturduğumuz odaya dahi giremediler çünkü sevgili yabani kızım Eylül onları her gördüğünde çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Alışması biraz sürdü ve ne yazık ki gittiğimiz her yeni evde aynı etapları atlattık. Cumartesi sabahtan eşim yanımızdan ayrılıp işlerini hallederken bende zamanımı annem ve babamla avm gezerek geçirdim. Hava soğuk olmasaydı Eminönüne gidesim vardı ama Eylülcüğümüzü üşütmemek için başka bahara kaldı. Eşim işlerini hallettikten sonra geçen aylarda rahatsızlanan pamuk anneannemizi ziyaret ettik.  Eylül'ün çıglıklıkları bir evde daha kulaklarımızın pasını iyice sildi tabiki.
                                               
                                               

 Oradan çıkıp geçen ay kulaklarına tüp takılan yeğenimi ziyarete beylükdüzüne gittik. Yeğenim 3 yaşında ve ne yazık ki devamlı süren rahatsızlığı yüzünden kulağına tüp takıldı. Havalar kötü olduğundan operasyon yapılırken gelememiştim. Eylül abisini çok sevdi abisi de Eylül'ü çok güzel oynadı minik kuzenler :)


   Gelelim Asuman'a ,pazar günü kardeşimin çok anlattığı instagramda da gördükçe ağzımızın suyunu akıtan bir lezzet için Moda'ya gittik. Çikolata bizim için bir yaşam kaynağı. Eşim de bende çok ama çok çikolata düşkünüyüzdür. Moda'da Çikolata Dükkanı adında bir yere gittik. Asuman adlı tatlıları çok meşhurmuş. Dükkanın önündeki sıradan da anlaşılıyor zaten ün'ü. Küçük ama sıcak ve de sevimli bir dükkan. Gerçekten çok kalabalıktı hatta sıra bile bekledik tabi kalabalıktan normaldekinden biraz daha kötü bir performans olduğunu söylediler ama İçeride ki kokuyu şuan yazarken resmen kokluyorum :) ah o çikolata kokusu yok mu :) O harika Asumanlarımızı afiyetle yedik ve Moda'da o harika havayı soluduktan sonra boool enerji depolayıp döndük evimize. Hem huzurlu hem de çok zevkli bir haftasonuydu. Sizinde haftanızın en az bizim ki kadar güzel geçmesi dileğiyle. Sevgilerimle.






















..





5 yorum:

  1. Hoşgeldiniz hemen geliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim . Tabiki katılmak isterim en kısa zamanda bakıcam sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. merhaba :) blog keşif etkinliğinden geldim ve takibe aldım, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Bloğunuzu yeni keşfettim takibime aldım bende bloğuma beklerim :)
    http://makyajligunler.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil